iPhone 8 Ekran Değişimi


Apple iPhone 8 Plus'ı 2017 yılının Eylül ayında iPhone 8 ve iPhone X ile birlikte tanıttı. IPhone 8 Plus, hepsi yeni nesil ve harika cam cam tasarımı ve olağanüstü 12 MP kamera ve Apple'ın en hızlı işlemcisi ile etiketledi. Kazara meydana gelen hasar ile cihazınızın  ekranı kırılmış olabilir, bu kırılma telefon performansını ve sizi etkiliyorsa, iPhone 8 onarım hizmetleri için ifa teknoloji beylikduzuapple.com servisimizde Cep Telefonu Onarım servisi ile hizmet vermekteyiz. IPhone 8 ve Plus'ın en yaygın şekilde zarar gören şekillerinin hepsini düzeltiriz ve cihazınızı hemen geri alabiliriz.

iPhone 8 Plus Ekran Onarımı

5.5 inç büyüklüğündeki Retina HD ekran ile iPhone 8 Plus ekranı, bu akıllı telefonun getirdiği en iyi özelliklerden biri. Çatlak bir ekranın, bu telefon ekranının sunduğu en üst düzeyde tecrübeye sahip olmanızı engellemesine izin vermemelisiniz. Hızlı, güvenilir iPhone 8 Plus ekran onarım hizmetleri için yerel lokasyonumuz olan beylikdüzü Apple servisi Cep Telefonu Onarım merkezimizi ziyaret edin. Teknisyenlerimiz ekranlı tamir konusunda tecrübeli profesyonellerdir ve çoğu durumda ekranınız gün içinde birkaç saatlik zaman diliminde değiştirilebilir. Ayrıca, mağazamız  cihazınızı gelecekteki düşmelerden korumak için popüler iPhone 8 ve 8 Plus kutuları ve temperli cam çeşitleri ile ekran koruma sağlamaktadır. IPhone 8 ve 8 Plus ekran onarımında ücretsiz bir şekilde bir arıza tespiti almak için bugün beylikduzuapple.com adresimizde yer alan firma adresimizden bize ulaşabilirsiniz. Beylikduzuapple.com




Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi için bugün ifa teknoloji beylikdüzü apple servisine ait 02128732223 numaralı telefonumuzdan arayın.